• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voor bedrijven

 

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal van ROCHE

Met de zelftest van Roche test je snel en eenvoudig of je besmet bent met het coronavirus. Thuis of op het werk. Het neusuitstrijkje – de swab – hoeft slechts 2cm diep in de neus voor een betrouwbaar resultaat. Het is dus niet langer nodig om de swab pijnlijk ver in je neus te steken. Na 15 minuten weet je het resultaat. Je weet direct of je besmettelijk bent of niet. Als je positief test, kun je meteen maatregelen nemen om anderen te beschermen.

Thuisapotheek levert de zelftest razendsnel. Als je vóór 13.00 uur bestelt en gebruikmaakt van onze speciale snelservice (alleen op werkdagen) heb je nog dezelfde dag voor 21.30 uur in huis (ook voor bedrijven). Zowel kleine als grote verpakkingen.

 

Covid sneltest óók voor bedrijven  

Thuisapotheek levert de zelftest van Roche ook direct aan bedrijven. Om zelf je medewerkers te testen, voor evenementen en andere bijeenkomsten. Door op locatie te testen, vergroot je de veiligheid van medewerkers en bezoekers.

Thuisapotheek levert snel en direct. U bestelt de zelftesten eenvoudig in onze webshop of vraagt bij grotere aantallen om een op maat gesneden offerte via [email protected].

 

Tegemoetkoming door het ministerie van VWS: 20 euro per preventieve test

Het ministerie van VWS stimuleert het preventief testen op het coronavirus door bedrijven. Per preventieve test ontvangen bedrijven een tegemoetkoming van 20 euro. De tegemoetkoming geldt alleen voor werknemers die hun werk niet thuis kunnen verrichten. Preventief testen op de werkvloer kan vroegtijdig besmettingen helpen opsporen en uitbraaksituaties voorkomen. Bovendien kunnen bedrijven hun medewerkers een veiligere werkomgeving bieden door preventief te testen. Het ministerie adviseert werkgevers om de testen twee keer per week uit te voeren. Meer informatie vindt u hier.